Over ons

Van Nellen Translations is een professionele leverancier van vertaaldiensten, gevestigd in de Amerikaanse staat Minnesota. Het bedrijf is opgericht en wordt geleid door door drs. Thomas van Nellen, die dankzij zijn uitgebreide ervaring in de vertaalbranche als geen ander in staat is bedrijven te helpen hun boodschap doeltreffend in een andere taal over het voetlicht te brengen. Dankzij onze strenge kwaliteitscontroles kunnen we altijd trots zijn op onze vertalingen – en u op uw gelokaliseerde materiaal. Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen Engels–Nederlands en Nederlands–Engels, maar u kunt bij ons ook terecht voor de meeste andere taalcombinaties uit en naar het Engels.

Waarom Van Nellen Translations?

Wij werken met een team van ervaren professionele vertalers. Al onze vertalers worden zorgvuldig getest voordat ze voor ons aan de slag kunnen. Dankzij onze bescheiden omvang en gespecialiseerde karakter kennen we onze vertalers goed en kunnen we volledig instaan voor de kwaliteit van ons product. Hiermee onderscheiden wij ons van de grotere vertaalbureaus, die soms nauwelijks voeling hebben met hun klanten, hun vertalers en hun eigen product. Wij zien vertalingen als handwerk, niet als massaproduct.

Een ander voordeel boven grote vertaalbureaus zijn onze tarieven. Door onze efficiŽnte structuur kunnen we een hogere kwaliteit bieden tegen lagere prijzen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.